MENU Zavřít

Pro novináře

Jen desetina lidí aktuálně pracujících s ERP systémy využívá jejich potenciál naplno, firmy tak mají stále prostor pro další zefektivnění

25. září 2023

Podnikání s e-shopem se vyplácí. Podíl e-commerce na českém maloobchodu je ale pouhých 17 %, potenciál na růst je obrovský

15. srpna 2023

ELBA a Infor LN 10: Dlouhodobá spolupráce se Seyforem pokračuje

8. srpna 2023

TATRA TRUCKS, a.s. na novém podnikovém IS Infor LN 10 za méně jak 12 měsíců

4. srpna 2023

Firemní dokumenty v ohrožení. Pouze 36 % zaměstnavatelů pravidelně kontroluje práci s citlivými údaji

20. července 2023

Cloudových služeb využívá pouhá třetina zaměstnanců. Významnější nástup se teprve čeká

20. června 2023

O holdingu Seyfor

Holding Seyfor je jedním z největších evropských dodavatelů ICT řešení. Zaměstnává více než 1 700 zaměstnanců v 7 zemích střední a východní Evropy a pečuje o zákazníky v 38 zemích.

Seyfor dlouhodobě patří k nejrychleji rostoucím IT společnostem v CEE regionu. V průběhu předchozích 4 let akvíroval množství IT společností. Do portfolia tohoto holdingu patří produkty jako iDoklad, Money, Vema, Byznys, Vario, Dynamics 365, Infor a mnohé jiné a je také jedním z nejvýznamnějších partnerů Microsoftu.

Seyfor je dlouhodobě významným evropským dodavatelem informačních technologií a svou pozici na trhu posiluje stále více. Kromě Slovenska a České republiky působí Seyfor i v Chorvatsku, Německu, Polsku, Rakousku, Slovinsku a Srbsku.

různých programů a aplikací

zaměstnanců v celé skupině

zemí světa, kde máme naše zákazníky

3,053 mld. Kč